...::* Avslutningsfilm: G.B.F.

FREDAG 20. SEPTEMBER KL 19:00

EUROPAPREMIERE // EUROPEAN PREMIERE

 

Kampen om dominans mellom skolens tre mest populære jenter tar en uventet vending når Tanner ufrivillig blir skolens første åpne homofile.
Jentene vet at sesongens store motetrend er en G.B.F., en “Gay Best Friend”, og Tanner som aldri har aldri vært særlig populær, er plutselig midtpunktet i en skitten kamp mellom jentene om å vinne hans gunst. Han er på toppen av skolens hierarki, men er det en posisjon verdt å ofre gamle vennskap for?

Animals

LØRDAG 14. SEPTEMBER KL 17:00 // FREDAG 20. SEPTEMBER KL 18:00

 

Animals er en overraskende og oppfinnsom filmperle fra regidebutant Marçal Forés. Linjene mellom fantasi og virkelighet viskes ut i den underfundige historien om tenåringen Pol, en introvert musikkfan som fortsatt har samtaler med sin usynlige venn Deerhof. En dag finner Pol ut at han har vokst fra Deerhof, som har form som en ”levende” teddybjørn, og kaster ham i elven.

Annie

SØNDAG 15. SEPTEMBER KL 14:00

Musikalen om Annie blir aldri gammel, så la de yngste ta del i festivalgleden!

Bruno & Earlene Go to Vegas

SØNDAG 15. SEPTEMBER KL 17:00

Earlene (Ashleigh Sumner, ”And Then Came Lola”) oppdager noe hun er helt uforberedt på. I ren impuls griper hun pistolen, hiver seg i bilen og drar til Los Angeles. På stranden i Venice Beach møter hun den mystiske intersex-tenåringen Bruno, og de to finner fort tonen. Når hun oppdager flere av Brunos hemmeligheter, tar hun ham under sin vinge og sammen kjører de i inn i ørkenen.

Dual

SØNDAG 15. SEPTEMBER KL 18:00 // ONSDAG 18. SEPTEMBER KL 21:00

 

Slovenske Tina har en sommerjobb som bussjåfør på flyplassen i Ljubljana.
Iben kommer fra Danmark og er på vei til Hellas, men grunnet tekniske problemer med flyet er hun tvunget til å tilbringe natten i Ljubljana.

Everybody's Got Somebody... Not Me

LØRDAG 14. SEPTEMBER KL 20:00 // ONSDAG 18. SEPTEMBER KL 19:00

 

En storslått visuelt drama om det stormfulle forholdet mellom den nedlatende, intellektuelle Alejandra og den yngre skoeleleven Maria, som fortsatt utforsker sin ville side.

Five Dances

TIRSDAG 17. SEPTEMBER, KLOKKA 19:00

Den klassiske historien om en ung manns søken etter suksess og kjærlighet i storbyen har i Five Dances fått en moderne og ukonvensjonell vri.

Interior. Leather Bar.

LØRDAG 14. SEPTEMBER KL 21:00

 

I Cruising (1980) spilte Al Pacino en politimann som var lokkedue i New Yorks lærhomsemiljø i jakten på en sadistisk seriemorder. William Friedkins film ble møtt med voldsomme protester og 40 minutter med eksplisitte sadomasochistiske scener måtte sensureres før den fikk premiere. Disse scenene har aldri blitt vist offentlig.

James Franco og Travis Mathews har satt seg fore å gjendikte hvordan disse tapte minuttene kan ha utspilt seg, i en film som oppleves som en blanding av teater. dokumentar og spillefilm.

It's All So Quiet

ONSDAG 18. SEPTEMBER KL 20:00 // TORSDAG 19. SEPTEMBER KL 19:00

 

På en isolert gård i Holland lever Helmer et monotont liv preget av daglige rutiner. I tillegg til gårdsdriften må han også ta vare på sin pleietrengende far, og han har forlengst akseptert at isolasjon og ensomhet er uunngåelige aspekter i livet, men bitterheten ulmer under overflaten.

Out In the Dark

SØNDAG 15. SEPTEMBER, KLOKKA 19:00 // ONSDAG 18. SEPTEMBER, KLOKKA 22:00

Den palestinske studenten Nimer drømmer om et bedre liv i utlandet. En kveld etter å ha sneket seg inn til Tel Aviv, møter han den israelske advokaten Roy på en klubb og tiltrekningen er umiddelbar. Nimer er en flittig student og får en mulighet til å lovlig studere i Tel Aviv, men blir ufrivillig dratt inn i et spill som setter alt i fare.

Reaching For the Moon

TIRSDAG 17. SEPTEMBER, KLOKKA 21:00 // FREDAG 20. SEPTEMBER, KLOKKA 21:00

 

En storslått film basert på Carmen Olivieiras biografiske roman om den Pulitzerprisvinnende amerikanske poeten Elisabeth Bishop og hennes forhold til arkitekten bak Rios berømte Flamengo Park, Lota de Macedo Soares.

The Last Match

LØRDAG 14. SEPTEMBER KL 19:00 // TIRSDAG 17. SEPTEMBER KL 22:00


Reinier og Yosvani er to cubanske unge menn på søken etter et bedre liv i Havana. Tittelen ”La Partida” refererer til fotball, men også til ”lekene” de må spille i kampen for å overleve.

More Articles...