Jury

Magnus Mork er født og oppvokst i Oslo. Han har en BA i Media Arts fra University of London og en BA fra registudiet ved Filmskolen i Göteborg. Avgangsfilmen hans, Kompisar (2007), ble vist på festivaler i hele verden og mottok flere priser. Hans neste film, Samaritanen (2010), ble også svært godt mottatt og vant blant annet Amanda for beste kortfilm og Iris Prize award i 2010. Den fortsetter å gjøre suksess på festivaler.

 

Michael Stütz er født og oppvokst i Linz, Østerrike. Han studerte teater, film og media ved universitetene i Wien og Berlin med fokus på Queer film. Han har bidratt på filmproduksjoner i Wien og Berlin, og har jobbet for Berlin-baserte World Sales Agency. Han har siden 2005 vært kontoransvarlig og programkoordinator i Panorama-seksjonen ved filmfestivalen i Berlin, samt programkonsulent og koordinator for TEDDY Queer Film Awards ved samme festival.

 

Océan leRoy er en fransk trans-artist mest kjent for sine multimedia-show, live synging og poesi-slam. Showene om transfamilier, gay kings, homo- og transfobi er inspirert av turnéen i Canada, Israel og Indonesia med filmen ”Risk, Stretch or Die”, som omhandler hans ville liv. Han var nominert som ”Mest innflytelsesrike personlighet” under MIX Brazil filmfestival og vant den internasjonale konkurransen Kings VILLAGE i Roma. Han har også spilt i flere filmer, både som mann og kvinne, deriblant ”Lost in Generations” og ”Fucking Different” fra Berlinale 2009.

Han har nylig avsluttet innspillingen av Cheryl Dunyes film ”Mommy is Coming” og Silvia Chiognas siste produksjon, som begge har premiere i 2012

 

Olga Gøril Vik har en Bachelorgrad i film og TV fra University of Surrey Roehampton i London. Hun har i flere år vært filmarbeider, hovedsaklig som rekvisitør og som castingassistent på blandt annet filmer som "Den Brysomme Mannen", "Blodsbånd", "Rottenetter", "Nokas" og "Engelen". Etter seks år i filmbransjen, utdannet hun seg til fjernsyns- og radiojournalist ved Mediehøgskolen Gimlekollen i Kristiansand. Der har hun vært involvert i kulturlivet, bl.a. med Modulert Grand Prix og som frivillig på Den Internasjonale Barnefilmfestivalen. Hun har akkurat flyttet tilbake til Gamlebyen i Oslo og jobber i skrivende stund som journalist i NRK Lydverket.

 

Suzy Capó har en BA i journalistikk fra University of Brasília, samt en Master i Cinema and Performance Studies fra New York University. Hun har vært assisterende kurator ved The Kitchen i New York og gjestekurator ved MIX New York, som ga rot for MIX Brasil filmfestival, som hun var med på å grunnlegge. Hun har kuratert atskillige filmprogram og deltatt i flere juryer på filmfestivaler verden rundt, og i mange år var hun i programkomitéen ved São Paulo Int’l kortfilmfestival og kreativ leder for MIX Brasil.

I 2009 grunnla hun Festival Filmes, Brasils første LHBT filmdistribusjonsselskap, og hun jobber som programmerer med fokus på skeiv film ved the Latin American Film Festival, São Paulo, og Rio Int'l Film Festival.