Under festivalavslutningen ble årets vinnere presentert. Hele fem priser ble delt ut: Hovedjuryen kåret beste spillefilm og kortfilm. Ungdomsjuryen kåret beste ungdomsfilm. Og publikum hadde stemt frem sine favoritter for beste spillefilm og kortfilm.

For niende år på rad har Skeive Filmers egen jury kåret festivalens beste filmer. Vinnerne får et hedersbevis og en sjekk på 1000 euro for beste spillefilm/dokumentar og 500 euro for beste kortfilm. Årets hovedjury har bestått av Mel Pritchard, Yair Hochner, Cårejånni Enderud, Pauline Aasarød og Tonje Gjevjon.

Beste langfilm: Undertow. Regi: Javier Fuentes-León, Peru 2010.
Juryens begrunnelse:
«Et filmatisk portrett av kjærlighet og samliv, trofasthet og ærlighet og implikasjonene knyttet til det å stå opp mot homofobiske omgivelser. Det sterke, troverdige manuskriptet kombinert med imponerende skuespill og intelligent bruk av magisk realisme resulterer i en fornøyelig og spennende spillefilmdebut.

Hederlig omtale:
«Vi vil også nevne at vi ble ekstremt imponert av to dokumentarfilmer i årets program. Vi ønsker å gi en spesiell omtale til The Topp Twins: Untouchable Girls og Postcard To Daddy. Begge er fantastiske historier som portretterer rørende (noen ganger morsomme) og modige individer fra vårt miljø».

Beste kortfilm: Pink River. Regi: Zacharias Mavroeidis, Bosnia Herzegovina/Hellas 2009.
Juryens begrunnelse:
«En rørende og vakkert laget film som belyser konflikten mellom kjærligheten til hjembyen og lengselen etter et åpnere samfunn».

Ungdomsprisen

Skeive Filmer har for første gang en egen ungdomsjury som har kåret sin favoritt. Juryen har bestått av Gabriel Alexander Kjølsø-Morkemo (19), Celine Syversen (21) og Line Halvorsrud (19).

Årets ungdomspris: Elvis & Madona. Regi: Marcelo Laffitte, Brasil 2010.
Juryens begrunnelse:
«En myk film om to vidt forskjellige mennesker som forelsker seg i hverandre. Filmen er en dramatisk kjærlighethistorie hvor egne forventninger til hva som skal skje blir kraftig utfordret gjennom hele filmen. Man blir rett og slett tatt på senga.»

Publikumsprisen

For femtende år på rad har publikum stemt frem sine favoritter til Blikks publikumspris:
Beste langfilm: BearCity. 
Regi: Doug Langway, USA 2010.
Beste kortfilm: Den rette gaven. 
Regi: Maria Askedal, Norge 2010.