Les hva pressen skriver

Les hva pressen skriver om Skeive Filmer:

Les mer …

Årets fester

Festivallivet er ikke bare film, selv om filmopplevelsen selvsagt er kjernen i hele festivalen. Etter noen timer i kinosetet er det godt å kunne strekke litt på beina, og hva er da bedre enn å riste rompa og leske strupen på Skeive Filmers skeive filmfester?

Les mer …

Årets gjester

Årets gjester: Når man ser en film man liker veldig godt, er det ekstra stas å kunne få besøk av de som står bak filmen. I år er vi veldig stolte over å kunne presentere gjester fra fjern og nær, med langfilmer og kortfilmer og dokumentarer.

Les mer …

Årets filmpriser og publikumsprisen

For syvende år på rad deler Skeive Filmer ut priser til beste spillefilm/dokumentar og beste kortfilm. Vinnerne får et hedersbevis sammen med en sjekk på 1000 euro for beste spillefilm/dokumentar og 500 euro for beste kortfilm. Juryens priser vil bli offentliggjort under avslutningsfilmen An Englishman in New York onsdag 30. september kl 19.

 

Les mer …

Møt årets jury

Dette er årets jury som skal få gleden av å kåre Beste spillefilm/dokumentar og Beste kortfilm. Vinnerene får et hedersbevis sammen med 1000 euro for Beste spillefilm/dokumentar og 500 euro for Beste kortfilm.

Les mer …

Informasjon om årets festival

Her finner du informasjon om hvor du kjøper billetter, hvor filmene går og hvem som står bak det hele.

Les mer …

Våre sponsorer og samarbeidspartnere / Our sponsors and partners