Skeive Filmer søker frivillige

Ønsker du å være en del av Skeive Filmers 20-årsjubileum? Vi søker nå etter frivillige i ulike kategorier, og arrangerer frivilligsamling fredag 7. mai.I år feirer Skeive Filmer 20-årsjubileum og årets festival går av stabelen fredag 24. september - fredag 1. oktober. Og vi trenger selvsagt all den hjelp vi kan få, både fra publikum og frivillige!

Fredag 7. mai kl 18 arrangerer vi en liten samling for alle som har tid og lyst til å bidra som frivillige. Der vil vi by på litt mat og drikke, samt fortelle litt mer om hva vi kommer til å trenge hjelp med. Vi sender ut informasjon om hvor vi skal møtes når det begynner å nærme seg.

Disse stillingene og gjengene trenger vi folk til:

- Jurykoordinator
- Gjestekoordinator
- Billettkoordinator
- Fraktkoordinator
- Markedsføringskoordinator
- Pressekoordinator
- Distribusjonskoordinator
- Sponsorkoordinator

Markedsgjengen:
Inkludert: Markedsføringskoordinator, Pressekoordinator og Sponsorkoordinator.
Som del av markedsgjengen vil du jobbe mest i forkant av festivalen med å promotere festivalen ovenfor presse og publikum. Her er det en fordel med erfaring fra medie- eller pr-bransjen, men du kommer langt med pågangsmot og et godt nettverk.

Billettgjengen:
Inkludert: Billettkoordinator.
Billettgjengen har en sentral rolle i festivalen, nemlig å sørge for at publikum får sett de filmene de vil se. Dere er også festivalens fjes utad! Du må være serviceorientert og ryddig, og bør beregne minst tre vakter under festivalperioden.

Redaksjonsgjengen:
Inkludert: Distribusjonskoordinator.
Redaksjonsgjengen jobber med design av reklamemateriell, oppdatering av festivalens egne nettsider og produksjon av tekst til filmomtaler og katalog. Du bør ha erfaring med tekstproduksjon, webprogrammering eller grafisk design.

Produksjonsgjengen:
Inkludert: Gjestekoordinator, Jurykoordinator og Fraktkoordinator.
Vi har behov for en gjeng som hjelper til med avvikling av alle våre arrangement. Dette gjelder alt fra åpningsfest til seminarer. Erfaring fra serviceyrket er en fordel, men ikke noe krav.

Mulighetene er mange - vi lover stas og moro uansett!

 

Dette får du som frivillig:

Vi har dessverre ikke mulighet til å tilby lønn til våre frivillige, så din belønning blir at du sikrer den videre eksistensen av Norges kanskje viktigste filmfestival. Foruten å være en del av feiringen får du et knippe fribilletter til de nyeste og beste skeive filmene. Du får også en egen festival-t-skjorte, en eksklusiv førpremiere kun for frivillige, samt at du selvsagt er velkommen til å delta på vår åpningsfest og avslutningsfest.

Hvordan søke:

Send oss en mail på oglff (at) oglff.org hvor du oppgir:

- hvilken gjeng du vil søke deg til eller hvilken koordinatorrolle du vil søke på. Vil du søke i flere kategorier, så sett de opp i prioritert rekkefølge.
- oppgi også navn, telefonnummer og epost-adresse.
- si fra om du kan komme på frivilligsamlingen fredag 7. mai kl 18

Våre sponsorer og samarbeidspartnere / Our sponsors and partners